Nordisktguld

Nordiskt Guld är en stor aktör på nätet vad gäller att köpa guld. Söker du efter ett tryggt sätt att förvandla dina guldföremål till pengar kan Nordiskt Guld vara webbsajten för dig. Nordiskt guld erbjuder sina kunder en rad garantier så som prisgaranti, nöjdkundgaranti och säkerhetsgaranti.

Nordiskt Guld grundades 2009 och hade som affärsidé att köpa guld från privatpersoner i Norden. Något som fortfarande är företagets kärnverksamhet. Visionen är också densamma, att erbjuda privatpersoner ett högt guldpris med en förstklassig och trygg service.

Du hittar även en rad nöjda kunder på företagets site. De vittnar om den snabba servicen som möter företagets kunder.

Vilka guldföremål kan jag sälja?

Som kund har du möjlighet att sälla olika typer av guldföremål med olika karat. Företaget tar emot tandguld / dentalguld, guldkedja, guldringar, guldklocka, guldhalsband, finguld, investeirngsguld, skrotguld och andra typer av guldsmycken. Oftast finns det kampanjpriser på företagets site som kan vara värda att titta lite extra på för att se det aktuella guldpriset. Allt för att du ska få så bra erbjudande som möjligt för dina föremål.

Stegen för en lyckad guldaffär!

När du vill skicka in ditt guld till Nordiskt Guld följer du några enkla steg. Du fyller först i en ansökan på nätet, du hittar formuläret på företagets hemsida under sälja guld. Klicka dig sedan vidare för att sedan fylla i information om dina föremål.

Efter några dagar kommer ett guldpaket i din brevlåda. Följ de instruktioner som medföljer paketet. Lägg därefter dina föremål i brevet och skicka in det enligt instruktionerna.

Du följer hur arbetet går med värderingen av dina föremål via en inloggning på deras hemsida. Inloggningsuppgifterna får du via e-post.

Nordiskt Guld innehar polistillstånd för att handla med guld enligt: AA-572-29616-2009

Kundtjänst:

Behöver du komma i kontakt med Nordiskt Gulds kundtjänst? Här hittar du både öppettider och kontaktinformation.

Öppettider: 

Måndag - Fredag: 09.00 − 17.00

Kontaktuppgifter: 

Telefon: 08 - 12 00 28 20
Fax: 08-410 224 10
E-post: kundtjanst@nordisktguld.se
Site: www.nordisktguld.se

Nordiskt Guld
Box 55959
102 16 Stockholm

Org. nr: 556743-3460

Uträkning av guldföremål: Nordiskt Guld