Guldpaket

Guldpaket hjälper dig som vill förvandla guld till pengar. Alltfler väljer att omvandla sina gamla smycken till pengar. Hur säljer du ditt guld till Guldpaket?

Hur säljer du ditt guld till Guldpaket.se?

Det första du behöver göra, förutom avgöra vilka guldföremål du vill skicka in, är att gå in på guldpaket.se. Här hittar du ett enkelt anmälningsformulär. När du har fyllt i dina kontaktuppgifter tillsammans med uppgifterna om dina föremål skickar du in informationen genom ett enkelt knapptryck. Du har även möjlighet att beställa ett kuvert genom att skicka ett SMS till 72777.  I SMS skriver du texten “Guld” följt av ditt personnummer.

Efter några dagar får du ett kuvert i din brevlåda. Läs igenom materialet som kommer med försändelsen och lägg i dina smycken i brevet. Skicka iväg det till Guldpaket  för en utvärdering. Guldet är försäkrat hela vägen, läs mer i den broschyr som medföljer kuvertet.

När paketet anländer till företaget görs en värdering av dina föremål och pengarna betalas ut till ditt kontot. Pengarna betalas oftast ut inom 24 timmar från att värderingen har genomförts.

På företagets hemsida kan du enkelt logga in för att se status på ditt ärende. Fyll i ditt personnummer och lösenordet som skickats via e-post eller SMS. Därefter är det bara att logga in med uppgifterna och kontrollera status.

Det kan vara värt att kontrollera de aktuella kampanjpriserna. Priserna gäller ofta flera olika karathalter, allt från 14k, 18k, 20k och 24k. Du hittar enkelt det aktuella guldpriset och en aktuell jämförelse med andra aktörer på guldprisgram.se.

Villkor för att ingå avtal med Guldpaket.se

För att få ingå ett avtal med Guldpaket behöver du ha fyllt 18 år. Du behöver även vara innehavare av ett svenskt personnummer och folkbokförd med en fast adress i Sverige. Mer information om villkor hittar du på företagets sida om just villkor.

Guldpaket samarbetar med Polisen för att förhindra felaktiga försäljningar genomförs. Guldpaket innehar Polistillstånd att bedriva handel med guld.  

Guldpaket.se kundtjänst: 

Om du inte hittar svar på dina frågor i den FAQ som företaget har på sin hemsida kan du kontakta kundservice direkt.

Öppettider: 

Om du inte hittar svar på dina frågor i den FAQ som företaget har på sin hemsida kan du kontakta kundservice direkt.

Måndag - Fredag 09.00 − 17.00

Kontaktuppgifter: 

Telefon: 08-12002830
E-post: kundtjanst@guldpaket.se
Site: www.guldpaket.se

 Guldbrev AB
Box 55959
102 16 Stockholm

Org.nr: 556743-3460

Uträkning av guldföremål: Guldpaket