Dela på: Facebook Google+

Guldcentralen Säljer & Köper Ädelmetall

Guldcentralen AB

Box 1343
171 26 Solna
08-410 515 90
info@guldcentralen.se

Vardagar Öppttider: 08.00 - 16.30

Guldcentralen specialiserar sig på guld och silver. Köper och säljer investeringsguld och silver till privatpersoner samt företag. Erbjuder inte kunder att omvandla så kallat skrotguld (smycken och klockor) till guldtackor eller pengar.Företaget var sedan 50-talet Riksbankens kontrollorgan över guldförbrukningen i Sverige. Idag är företaget Skandinaviens äldsta ädelmetallföretag.

Det finns många fördelar med att investera i ädelmetaller. Guld anses av många som en långsiktig och stabil investering. I tider d inflation slår mot dina pengar kan guld vara ett bra alternativ till andra investeringsformer.;

Guld: Guldcentralen erbjuder sina kunder nypräglade guldtackor och guldmynt. Du blir alltså den första ägaren. Guldtackorna kommer från UBS eller Boliden. Guldmynten kommer från Royal Canadian Mint.

Platina: Hos Guldcentralen har du även möjlighet att köpa och sälja platina. Tackorna kommer från UBS.

Att köpa ädelmetaller

För att köpa en produkt gör du först en anmälan via hemsidan, mail eller telefon. En kontroll görs därefter att produkten finns tillgänglig för leverans. Ett referencenummer skickas därefter ut till köparen och bankuppgifter. När förskottsbetalningen har genomförts skickas varorna ut till den nya ägaren.

Leverans av köpta föremål sker via Posten. Beroende på hur mycket föremålen väger är det antingen REK eller Värde. Fördelen med att leverera via posten är att du alltid kan spåra försändelsen på sin väg till dig. Alla försändelser är transportförsäkrade.

Lagring av ädelmetaller

Guldcentralen erbjuder också lagring av guldföremål via en tredje part LOOMIS Sverige AB.

Sälja ädelmetall

Kontakta företaget för att meddela att du är intresserad av att sälja. Därefter skickar du in ditt föremål till företaget. När föremålet har kommit fram får du en bekräftelse. Efter värdering kommer bolaget att betala ut pengarna enligt överenskommet.

Guldcentralen
Guldcentralen specialiserar sig på guld och silver. Köper och säljer investeringsguld och silver till privatpersoner samt företag
8.9 / 10 stars
Dela på: Facebook Google+